Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Gå til forsiden
Dankort betaling MobilePay betaling Visa / Visa Electron betaling Mastercard betaling Maestro betaling Viabill betaling
Vareantal 0 Varer
Varebeløb 0,00 Dkk
Gå til varekurv >>  
FORSIDE       ALUFÆLGE       DÆK       DÆK TIL BILMODEL        SÆNKNINGSSÆT       STÅLFÆLGE       TILBEHØR       SHOWROOM       INFO SIDER       KUNDECENTER       KONTAKT

Alufælge der passer!

Alufælge til alle biler. Vælg din bil og få automatisk de fælge vist der der passer til din bil.

MÆRKER
 
MODEL
 
ÅRGANG
Vælg 15"
Vælg 16"
Vælg 17"

Alufælge der passer til din bil.

Når du har valgt mærke, model og fælg-størrelse, klikker du på den alufælge du har udvalgt. Derefter får du en liste over mulige dæk der kan monteres. Du vil ofte kunne vælge mellem flere varianter med forskellig ET mål. Lavere ET betyder alufælgen kommer længere ud mod skærmkanten, højere ET betyder længere ind i skærmen.

Der kan også være mulighed for at få nogle enkelte alufælge i forskellige bredder. Her skal du naturligvis være opmærksom på at der plads til dem i skærmkassen. Er du i tvivl, så kontakt endelig supporten, for at få mere info.

Alle de kendte mærker

Hos ArtCars. Finder du et bred udvalg af fra mærker som ALUTEC, ATS, Brock, CMS, GMP, Platin, Rial, Ronal og Speedline. Du kan bestille dem med eller uden dæk og de leveres typisk inden for 2-5 hverdage. Enkelte modeller kan der være forlænget leveringstid på. Dette kan skyldes at de er udsolgt eller ikke føres i store oplag. Kontakt os gerne inden du bestiller for at se om fælgen kan leveres.

Er der en fælge i vores oversigt fra en af mærkerne du ikke kan finde, så kontakt os endelig. Vi kan godt hente flere forskellige modeller hjem, end det du kan se i oversigten. Ligeledes gælder det ved dæk. Vil du gerne have et specielt dæk monteret vi ikke har i oversigten, så ring eller skriv.

Bestiller du et sæt alufælge med dæk, så får du dæk monteret/afbalanceret, hvilket også fremgår i kurven. Fjerner du denne del vil du få dæk og fælge leveret hver for sig. Husk også at biler produceret efter 2014 bruger TPMS ventiler. Er du tvivl om din bil kører med disse, så kontakt supporten.

Alufælge til den tunge bil

Skal du bestille alufælge til en specielt tung bil. Det kunne være en elbil som f.eks. Tesla, det kunne også være en varevogn / minibus eller SUV. Så kontakt supporten. Vores system tager ikke højde for biler med stort akseltryk, heller ikke selvom du kan finde dem i oversigten. Her gælder det at fælgen skal have den rigtige vægt klassificering. Du kan også læse mere om det på vores info-side - TRYK HER.

HUSK* du må aldrig vælge en fælg med mindre tomme størrelse end det køretøjet er født med. Vælger du en mindre alufælge kan det betyde at den vil gå imod dele af dit ophæng eller dine bremser. Ved samme model bil kan der alt efter motorstørrelse være forskellige bremser på. Derfor kan en 1,6 liter have mulighed for at køre med mindre fælge end en 2,5 liter.

Søg alufælge ud fra specifikke mål og dimensioner - TRYK HER.

Se evt. alle modeller i vores SHOWROOM - TRYK HERDækberegner Dæk Anbefaler
 
artcars.dk
 
Alufælge mærker:
Alutec
ATS
Brock
CMS
GMP
Platin
Rial
Ronal
Speedline
Dæk mærker:
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Goodyear
Michelin
Pirelli
Sumitomo
Kundecenter:
Handelsbetingelser
Information og viden
Dæk Anbefaler
Dækberegner
Tracking og Ordrestatus
Retur og Reklamation
Betal med Viabill
Kontakt
Nyhedsbrev
Sitemaps
Modeller til Alufælge
Stålfælge oversigt
Sænkningssæt udvalg
Biloversigt

Modtag vores nyhedsbrev med Tips, Nyheder & Tilbud

Alutec Alufælge ATS Alufælge Brock Alufælge CMS alufælge GMP alufælge Platin alufælge Rial Alufælge Ronal Alufælge Speedline Corso Alufælge

 

webshop mærket   ArtCars på Youtube ArtCars på Instagram ArtCars på LinkedIN ArtCars på Facebook ArtCars på Tik Tok
© Copyright ArtCars.dk. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt. Powered by Intelitech Web.
betal med Dankort betal med MobilePay betal med VISA betal med Mastercard betal med Maestro betal med Viabill betal med Bankoverførsel betal med JCB