Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Gå til forsiden
Dankort betaling MobilePay betaling Visa / Visa Electron betaling Mastercard betaling Maestro betaling Viabill betaling
Vareantal 0 Varer
Varebeløb 0,00 Dkk
Gå til varekurv >>  
FORSIDE       ALUFÆLGE       DÆK       DÆK TIL BILMODEL        SÆNKNINGSSÆT       STÅLFÆLGE       TILBEHØR       SHOWROOM       INFO SIDER       KUNDECENTER       KONTAKT

Find dæk til din bil !

Find de rette dæk til netop din bil. Angiv din model og se de passende størrelser.

MÆRKER
 
MODEL
 
ÅRGANG
 
DIAMETER

Dæk der passer til din bil.

Hvis du ikke kan huske hvilket dæk der passer til din bil, så kan du finde det rette dæk til din bil her. Du vælger blot nemt det mærke og den model du har, så viser vores side dig der størrelser der kan sidde på i den pågældende tommer størrelser. Du får typisk vist flere forskellige varianter, da de fleste biler godt kan køre med forskellige størrelser. Det kunne være en bil der kører med 235/40-18", så kan den nok uden tvivl også køre med 245/35-18". Grunden er at en del dæk har samme rulleomkreds.

Er du i tvivl, så kontakt endelig supporten, for at få mere info.

Alle de kendte mærker

Hos ArtCars. Finder du et bred udvalg af fra mærker som Continental, Bridgestone, Falken, Michelin, Goodyear, Sumitomo og mange flere. Du kan bestille dem med levering til døren og de leveres typisk inden for 2-5 hverdage. Enkelte modeller kan der være forlænget leveringstid på. Dette kan skyldes at de er udsolgt eller ikke føres i store oplag. Kontakt os gerne inden du bestiller for at se om de dæk skal bruge kan leveres.

Er den størrelse eller model du søger ikke i vores oversigt, så kontakt. Vi kan tit godt skaffe dem selvom de ikke findes på vores side. Nogle dæk har ustabil lagerstatus eller pris og derfor henter vi priser på dem ud fra forespørgsel.

Dæk til den tunge bil

Har du en ekstra tung bil eller måske en elbil, så skal du være opmærksom på et par ting. Ved biler med højere vægt er det ekstra vigtigt at være opmærksom på den rette loadindex. Det er biler som varevogne, elbiler og SUV'er der tit kræver lidt stærkere dæk. For at finde den rette loadindex skal du tjekke det maksimale akseltryk på din bil. Er det dette f.eks. 1500 kg, så skal være hvert dæk kunne bære 750 Kg. For at finde loadindex til denne vægt kan du se på vores loadindex tabel, ved at trykke her.

HUSK* du må aldrig vælge et dæk der har for lav en loadindex. Hvis dækket ikke er stærk nok til bilen, kan du risikere at dækket eksploderer under kørsel eller slides langt hurtigere end det burde. Opdages det under et syn af bilen, vil bilen også blive kasseret på dette grundlag, hvilket betyder du skal bøvle med et omsyn.

Søg dæk ud fra specifikke mål og dimensioner - TRYK HER.

Se evt. alle modeller i vores SHOWROOM - TRYK HERDækberegner Dæk Anbefaler
 
artcars.dk
 
Alufælge mærker:
Alutec
ATS
Brock
CMS
GMP
Platin
Rial
Ronal
Speedline
Dæk mærker:
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Goodyear
Michelin
Pirelli
Sumitomo
Kundecenter:
Handelsbetingelser
Information og viden
Dæk Anbefaler
Dækberegner
Tracking og Ordrestatus
Retur og Reklamation
Betal med Viabill
Kontakt
Nyhedsbrev
Sitemaps
Modeller til Alufælge
Stålfælge oversigt
Sænkningssæt udvalg
Biloversigt

Modtag vores nyhedsbrev med Tips, Nyheder & Tilbud

Alutec Alufælge ATS Alufælge Brock Alufælge CMS alufælge GMP alufælge Platin alufælge Rial Alufælge Ronal Alufælge Speedline Corso Alufælge

 

webshop mærket   ArtCars på Youtube ArtCars på Instagram ArtCars på LinkedIN ArtCars på Facebook ArtCars på Tik Tok
© Copyright ArtCars.dk. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt. Powered by Intelitech Web.
betal med Dankort betal med MobilePay betal med VISA betal med Mastercard betal med Maestro betal med Viabill betal med Bankoverførsel betal med JCB