Gå til forsiden
Dankort betaling MobilePay betaling Visa / Visa Electron betaling Mastercard betaling Maestro betaling Viabill betaling
Vareantal 0 Varer
Varebeløb 0,00 Dkk
Gå til varekurv >>  
 
 
Gå til Forsiden Alufælge Sommerdæk og Vinterdæk Sænkningssæt Stålfælge med dæk Tilbehør til Dæk og Fælge Kundecenter Kontakt ArtCars

Reklamation af en vare købt hos ArtCars.dk

Ønsker du at angive en reklamtion og sende et produkt retur til reparation eller ombytning skal du først oprette en RMA-Sag. Når du har oprettet reklamationen, modtager du et RMA-nummer og informationer om hvordan du sender varene retur. Sender du varene retur uden at have et RMA-nummer vil modtagelse blive nægtet og den vil blive returneret til dig.

Skulle en vare være defekt eller have produktionsfejl underligger den efter dansk lovgivning en 24 måneders reklamationsret. Det betyder at du kan få varen repareret eller ombyttet alt efter situation. Så snart du opdager defekten skal du reklamere. Reklamationer skal først have et oprettet RMA nummer før du kan sende den retur. Så snart du har et RMA nummer får du oplysninger om hvordan du skal returnere varenen til reparation eller ombytning.

For at oprette en RMA sag skal indtaste ordrenummer og din personlige adgangskode (angivet ved oprettelse af ordre) herunder.

 
Ordrenummer:
Kode:
 
Vores Kontakt informationer
Alufælge mærker:
Alutec
ATS
CMS
Ronal
Platin Wheels
Speedline
Tomason
 
Nyhedsbrev
Dæk mærker:
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Goodyear
Michelin
Pirelli
Sumitomo
Kundecenter:
Handelsbetingelser
Information og viden
Dæk Anbefaler
Dækberegner
Tracking og Ordrestatus
Retur og Reklamation
Support Forum
Betal med Viabill
Kontakt
Sitemaps
Modeller til Alufælge
Stålfælge oversigt
Sænkningssæt udvalg
Biloversigt

Modtag vores nyhedsbrev med Tips, Nyheder & Tilbud

webshop mærket   ArtCars på Youtube ArtCars på Instagram ArtCars på LinkedIN ArtCars på Facebook
© Copyright ArtCars.dk. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt.
betal med Dankort betal med MobilePay betal med VISA betal med Mastercard betal med Maestro betal med Viabill betal med Bankoverførsel betal med JCB