Gå til forsiden
Vareantal 0 Varer
Varebeløb 0,00 Dkk
Gå til varekurv >>  
Gå til Forsiden Alufælge Sommerdæk og Vinterdæk Sænkningssæt Stålfælge med dæk Tilbehør til Dæk og Fælge Kundecenter Kontakt ArtCars

Betaling med Viabill hos ArtCars.dk

viabill

Viabill giver dig muligheden for at handle nu og betale når du har lyst. Uanset om det er sidst på måneden, så kan du købe din alufælge, dæk og sænkningssæt.

Hos ArtCars har du muligheden for at købe på afbetaling igennem Viabill, det er ganske enkelt den nemmeste og sikreste måde at dele din betaling op på.

For at kunne betale med Viabill skal du blot oprette en konto hos dem. Derefter går det hele ganske nemt og problemfrit. Det har aldrig været lettere at låne penge.

Når du vælger at betale med viabill får du fra os en besked når dine varer afsendes. Viabill vil så kort tid efter sende dig en opkrævning, du kan dele op i mindre betalinger.

 

Så let er det at blive godkendt hos Viabill

viabill - så nemt kommer du igang

Hos Viabill kan du blive godkendt på ganske få minutter via deres smarte online tilmelding. De giver dig mulighed for at dele din betaling op i mindre bider. Køber du f.eks. for 1.000,- Dkk skal du minimum afdrage med 100 Dkk om måneden. Det kan give dig lidt ekstra pusterum sidst på måneden.

Hvordan betaler du med Viabill.

Du handler i vores online dæk & fælge shop ganske som du plejer. Du tilføjer de ønskede produkter til kurven og går derefter kassen. Når du skal vælge betalingsmåde trykker du så blot på "Viabill". Du modtager så en bekræftelse fra vores system, ganske som du plejer.

Du vil efterfølgende også modtage en email fra Viabill på den email du angiver i din ordre.

Viabill - sådan virker det

For at kunne betale med Viabill skal du være fyldt 18 år og have et dansk personnummer samt folkeregistreradresse i Danmark. Når du foretager din bestilling giver du Viabill lov til at foretage et Kredittjek på dig. Du skal samtidig også godkende vores forretningsbetingelser.

 

Vores Kontakt informationer
Alufælge mærker:
ATS
CMS
Ronal
Performance Wheel
Speedline
Tomason
Wheelworld
Dæk mærker:
Continental
Michelin
Bridgestone
Falken
Dunlop
Goodyear
Pirelli
Kundecenter:
Handelsbetingelser
Information og viden
Dækberegner
Tracking og Ordrestatus
Retur og Reklamation
Support Forum
Betal med Viabill
Kontakt
Sitemaps
Modeller til Alufælge
Sænkningssæt udvalg
Stålfælge oversigt
 
 
Biloversigt
webshop mærket betal med dankort betal med Viabill ArtCars på Youtube ArtCars på Instagram ArtCars på LinkedIN ArtCars på Facebook