Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Gå til forsiden
Dankort betaling MobilePay betaling Visa / Visa Electron betaling Mastercard betaling Maestro betaling Viabill betaling
Vareantal 0 Varer
Varebeløb 0,00 Dkk
Gå til varekurv >>  
FORSIDE       ALUFÆLGE       DÆK       DÆK TIL BILMODEL        SÆNKNINGSSÆT       STÅLFÆLGE       TILBEHØR       SHOWROOM       INFO SIDER       KUNDECENTER       KONTAKT
Information og Support
  - Velkommen
  - Generel Info
  - Find de rigtige dæk
  - Find de rigtige alufælge
  - Dækstørrelse Guide
  - Kør Sikkert om Vinteren
  - Regler for vinterdæk Europa
  - Sommerdæk
  - Vinterdæk
  - Helårsdæk
  - Er helårsdæk gode nok ?
  - Forskel Sommerdæk / Vinterdæk
  - De 3 dæktyper
  - UHP Dæk
  - Sommerdæk Hvornår?
  - Vinterdæk Hvornår ?
  - Hvordan skifter man hjul?
  - Hvilke fælge passer til min bil ?
  - Alufælge til varevogn
  - Alufælge til Elbiler
  - Dæk til Tesla og Elbiler
  - Loadindex Oversigt
  - Indpresningsdybde
  - Centreringsringe
  - Dæktryk
  - Dæk mønsterdybde
  - Pas på dine dæk!
  - Dæk med fælgbeskyttelse
  - Alder på dæk
  - Brug af momentnøgle
  - TPMS Ventiler & Sensorer
  - Krydsmål / Hulafstand
  - Sænkning og Sænkningssæt
  - Rengøring af alufæge
  - Historien bag alufælge
Dæk og Alufælge
  - Barum Dæk
  - Bridgestone dæk
  - Continental dæk
  - Falken dæk
  - Goodyear dæk
  - Michelin dæk
  - Pirelli dæk
  - Sumitomo dæk
  - ALUTEC alufælge
  - ATS alufælge
  - CMS alufælge
  - GMP Wheels
  - Performance Wheels
  - Platin Wheels Alufælge
  - RIAL alufælge
  - Ronal alufælge
  - Speedline Corse Alufælge
Produkter
  - Billige Alufælge med Dæk
  - Billige Stålfælge med vinterdæk
  - Billigste dæk - ikke de dårligste
  - Continental TS 860 Vinterdæk
  - Continental WinterContact TS 870
  - Falken Azenis FK510
  - Falken Azenis FK520
  - Falken Azenis RS820
  - Falken HS01 Vinterdæk
  - Falken HS02 Vinterdæk
  - Falken HS02 Pro Vinterdæk
  - Vinterdæk med fælge
  - Vinterdæk med stålfælge
  - Sumitomo er det samme som Falken
  - Sommerdæk Test 2021
  - Vinterdæk test 2020
  - Vinterdæk test 2021
  - Køb TPMS ventiler billigt

Falken Eurowinter HS02 vinterdæk

Falken Eurowinter HS02 vinterdæk

Falken Eurowinter HS02 er et vinterdæk der måler sig med de bedste på markedet!

Falken Eurowinter HS02 er det vinterdæk hvor du nok får mest for pengene for øjeblikket. Det er et vinterdæk der ligger i TOP5 hos de fleste tests, hvilket prisen på ingen måde afspejler. Tests kan være lidt farvet med jævne mellemrum, men hvis et dæk ligger godt i dem alle kan man begynde at tyde et mønster. 

Det er netop det du ser hos vinterdæk fra Falken. De seneste mange år har de ligget placeret i toppen, og det ikke kun hvad prisen angår. Deres tidligere model HS01 lå dermed kun 0,1 i karakter fra den bedste model. Det betyder at du fået vinterdæk af utrolig høj kvalitet. 

Hvad gør dækket så godt

Falken har sidste mange år brugt utrolig mange ressourcer på udvikling. Ikke alene fordi de også deltager i mortorsport verden over. Her kræver man en helt anden performance end på landevejen. Når den så er udviklet til racerbilerne, så er den nem at implementere i alle de dæk der sælges. 

Noget de f.eks. har brugt meget er deres nye 4D nano system, hvor dækket kan testes under langt hårdere forhold på computeren. Når du tester på en computer kan du presse dækket ud hvor du aldrig vil komme hen med bilen. Hastigheder kan skrues op og vejgreb kan testes under langt værre forhold end naturen nogensinde kan byde os. 

Det har ved Falken Eurowinter HS02 ført til at du får en reduceret væk på hele 9%. Mindre vægt betyder at bilen skal trække mindre materiale rundt og det fører både til bedre brændstofforbrug såvel som bedre vejgreb. 

Mønsteret er også blevet forbedret med yderligere kanaler til at skubbe vand og slud væk. Dækket kan faktisk flytte hele 78 liter i sekundet ( ved et 205/55 R16 ). Der er ligeledes kommet nye forbedrede lameller i siderne på mønsteret som de har døbt Miura-Ori 3D. Disse sørger for at du bremser bedre og giver bedre vejgreb ved sne og is. 

Falken Eurowinter HS02 vinterdæk - Hybrid

Hybrid Lamel Design

Ved HS02 er der kommet et forbedret design af lamellerne der skaber en hybrid funktion. Det betyder at de både gør dækket stivere samtidig med at de skaber mere fleksibilitet. Det i sig selv lyder lidt som en modsigelse. Det er dog den specielle udformning der skaber den lidt modsigende virkning. 

Et stivere dæk gør det nemmere at holde bilen på rette spor, det gør også bilen ikke svømme rundt på vejen. Det nyeMiura-Ori 3D design har et "interlocking" 3D lamel design, der griber i hinanden og støtter, til trods for at de stadig er fleksible. 

Det du i dagligdagen vil opleve som forbedring ved dette, er kortere bremselængde, bedre kørekomfort og bedre vejgreb, både på tør vej og når du kommer ud i sne.

Falken Eurowinter HS02 vinterdæk - 3d step kammer

Step Down 3D Chamfer

Med Step down 3D Chamfer, som direkte oversat er en 3D trinvis affasning, får du en bedre overgang til f.eks. sne. Det fungerer lidt som at gå på en trappe når du skal op eller ned. Kanterne er dermed gradvist afskrånet, der gør at du kommer hen over sneen med bedre vejgreb. Du griber mere eller mindre mere gradvist fast i sneen, hvilket får dækket til bedre at gribe ned i det. 

Denne funktion gør både dit vejgreb bedre såvel som at bremselængder forkortes. Det kommer sig selvfølgelig hovedsagelig af at det alt i alt bare giver et bedre vejgreb. Bedre vejgreb sørger også automatisk for kortere bremselængde. Alt i alt ruller dækket også en smule mere lydløst og modstandsfri på en ren vej, så det fører nok også til mindre forbrug og mindre slidtage. Det er dog ikke noget der som sådan er testet stort på endnu. 

Falken Eurowinter HS02 vinterdæk - vægt

Lettere konstruktion

Ved HS02 er der blevet kigget meget konstruktionen af dækket. Der er blevet arbejdet på at gøre dækket lettere, hvilket fører til et mindre forbrug. Rent faktisk er dækket blevet gjort hele 9% lettere, hvilket er en betydelig forskel. 

Ved at optimere formen på dækket, har man kunne tage noget materiale væk uden at gøre dækket svagere. Design har såmed skabt en besparelse af materiale, der ikke kun gør dækket billigere i forbrug, det gør også dækket mere miljøvenlig under produktion og når det skal bortskaffes. Der bliver brugt mindre gummi, hvilket sparer naturlige ressourcer, og der skal bortskaffes mindre materialer. 

Et lettere dæk betyder at bilen ikke skal bruge de samme kræfter for at dreje det rundt. Her sparer du så brændstof, samtidig med at et lettere dæk også gør det nemmere for bilen at bremse dækket. Det sørger for mindre rullemodstand, der yderligere øger sørger for mindre forbrug. 

Slitage formindskes også da dækket ikke har samme egenvægt og dermed ikke tynger sig selv helt så meget. Dette gør at der ikke slides helt så meget materiale af, når det rammer asfalten. 

Størrelser og varianter

Falken HS02 føres hos i størrelser fra 14" til 20". Du kan se alle varianter ved at trykke her

 
Reklamer
artcars.dk
 
Alufælge mærker:
Alutec
ATS
Brock
CMS
GMP
Platin
Rial
Ronal
Speedline
Dæk mærker:
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Goodyear
Michelin
Pirelli
Sumitomo
Kundecenter:
Handelsbetingelser
Information og viden
Dæk Anbefaler
Dækberegner
Tracking og Ordrestatus
Retur og Reklamation
Betal med Viabill
Kontakt
Nyhedsbrev
Sitemaps
Modeller til Alufælge
Stålfælge oversigt
Sænkningssæt udvalg
Biloversigt

Modtag vores nyhedsbrev med Tips, Nyheder & Tilbud

Alutec Alufælge ATS Alufælge Brock Alufælge CMS alufælge GMP alufælge Platin alufælge Rial Alufælge Ronal Alufælge Speedline Corso Alufælge

 

webshop mærket   ArtCars på Youtube ArtCars på Instagram ArtCars på LinkedIN ArtCars på Facebook ArtCars på Tik Tok
© Copyright ArtCars.dk. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt. Powered by Intelitech Web.
betal med Dankort betal med MobilePay betal med VISA betal med Mastercard betal med Maestro betal med Viabill betal med Bankoverførsel betal med JCB