Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Gå til forsiden
Dankort betaling MobilePay betaling Visa / Visa Electron betaling Mastercard betaling Maestro betaling Viabill betaling
Vareantal 0 Varer
Varebeløb 0,00 Dkk
Gå til varekurv >>  
FORSIDE       ALUFÆLGE       DÆK       DÆK TIL BILMODEL        SÆNKNINGSSÆT       STÅLFÆLGE       TILBEHØR       SHOWROOM       INFO SIDER       KUNDECENTER       KONTAKT
Information og Support
  - Velkommen
  - Generel Info
  - Find de rigtige dæk
  - Find de rigtige alufælge
  - Dækstørrelse Guide
  - Kør Sikkert om Vinteren
  - Regler for vinterdæk Europa
  - Sommerdæk
  - Vinterdæk
  - Helårsdæk
  - Er helårsdæk gode nok ?
  - Forskel Sommerdæk / Vinterdæk
  - De 3 dæktyper
  - UHP Dæk
  - Sommerdæk Hvornår?
  - Vinterdæk Hvornår ?
  - Hvordan skifter man hjul?
  - Hvilke fælge passer til min bil ?
  - Alufælge til varevogn
  - Alufælge til Elbiler
  - Dæk til Tesla og Elbiler
  - Loadindex Oversigt
  - Indpresningsdybde
  - Centreringsringe
  - Dæktryk
  - Dæk mønsterdybde
  - Pas på dine dæk!
  - Dæk med fælgbeskyttelse
  - Alder på dæk
  - Brug af momentnøgle
  - TPMS Ventiler & Sensorer
  - Krydsmål / Hulafstand
  - Sænkning og Sænkningssæt
  - Rengøring af alufæge
  - Historien bag alufælge
Dæk og Alufælge
  - Barum Dæk
  - Bridgestone dæk
  - Continental dæk
  - Falken dæk
  - Goodyear dæk
  - Michelin dæk
  - Pirelli dæk
  - Sumitomo dæk
  - ALUTEC alufælge
  - ATS alufælge
  - CMS alufælge
  - GMP Wheels
  - Performance Wheels
  - Platin Wheels Alufælge
  - RIAL alufælge
  - Ronal alufælge
  - Speedline Corse Alufælge
Produkter
  - Billige Alufælge med Dæk
  - Billige Stålfælge med vinterdæk
  - Billigste dæk - ikke de dårligste
  - Continental TS 860 Vinterdæk
  - Continental WinterContact TS 870
  - Falken Azenis FK510
  - Falken Azenis FK520
  - Falken Azenis RS820
  - Falken HS01 Vinterdæk
  - Falken HS02 Vinterdæk
  - Falken HS02 Pro Vinterdæk
  - Vinterdæk med fælge
  - Vinterdæk med stålfælge
  - Sumitomo er det samme som Falken
  - Sommerdæk Test 2021
  - Vinterdæk test 2020
  - Vinterdæk test 2021
  - Køb TPMS ventiler billigt

Falken Eurowinter HS02 Pro vinterdæk

Falken Eurowinter HS02 Pro vinterdæk

Falken Eurowinter HS02 Pro vinterdæk er for dig der også vil have UHP om vinteren!

Falken Eurowinter HS02 Pro er et vinterdæk for dig der også vil køre med UHP ( ultra high performance ) dæk om vinteren. Det er dækket der specielt egner sig godt til de lidt mere krævende biler. Med andre ord sagt, til biler der trækker lidt mere og har lidt flere kræfter. 

Som sådan er det et dæk man anbefaler til bilejere der har lidt flere heste under hjelmen. Det betyder dog ikke at det ikke giver ekstra sikkerhed på familiebilen. Det er nemlig et dæk der er spækket med nye udviklinger, der sørger for bedre vejgreb og mindre forbrug. 

En af de ting man skal lægge specielt mærke til er at dækket er blevet 14% lettere. Det betyder mindre materiale og dermed mere miljøvenlig. Det er dog også med til at dækket ikke kræver de samme kræfter af bilen for blive drevet rundt. Det giver overskud og dertil og dækket nemmere at bremse ned ( bedre sikkerhed ). 

Det har fået asymmetrisk mønster der i disse tider er lidt mere usædvanligt. De fleste er sprunget over på det symmetriske Y mønster, der også virker utrolig godt til et vinterdæk. Hemmeligheden ved dette mønster er at det giver hybrid performance. Dermed er det både optimeret til sne og slud, såvel som det er til en tør vintervej på en dag med solskin. 

Ligesom ved det normalt HS02 er der også her brugt det nye Miura-Ori 3D lamel design. Det er med til at give stabilitet og bedre vejgreb. Selv hvis du kommer ud i svære manøvrer, holder dækket bedre sporet. 

Bedre design med computer teknologi og test.

Via deres 4D nano teknologi kan Falken teste deres dæk under helt horrible forhold. På computeren kan de udsætte det for ting du aldrig ville kunne på landevejen. Det fører til et dæk der har mere overskud klarer selv svære manøvre og uvejr bedre. Ydermere har det også ført til at dækket bliver mere aerodynamisk og dermed skaber mindre modstand. Både på vejen og via luftmodstand. 

Falken Eurowinter HS02 Pro vinterdæk - mønster

Progressiv mønster detaljer

Mønsteret på dækket har på dette dæk et asymmetrisk mønster der for nogle måske ikke helt ligner et vinterdæk. Det er nok mere et mønster man ser hos UHP dæk, hvilket typisk er sommerdæk man ser det hos. Det er dog blevet anvendt her for at få bedre performance ved alle slags vejrforhold. 

Det progressive dæk mønster skaber dermed en slags trin på ydersiden, som sørger for at du bedre kommer op på sneen frem for at skubbe den foran dig. Mønster kravler nærmest på på den i trin og skubbe den så bedre til side. Der sørger for at du får et bedre vejgreb såvel som bedre kontrol over bilen. Specielt bremselængde og manøvre vil virke lettere og mindre stressende med denne feature. 

Samtidig med at dækket nemmere komme op på sneen, kommer den også nemmere af med den. Dermed renser dækket sig selv nemmere og er straks klar til at håndtere mere sne. 

Falken Eurowinter HS02 Pro vinterdæk - zig zag

Dobbelt zig zag mønster der forbedrer dit vejgreb i sne

Hoved-rillerne i dækket, de gennemgående riller der følger dækket rundt, har fået lidt zig-zag. Det gør at de nemmere kan gribe fat i sne og slud. Det er en af de fordele test på computeren har bragt med sig. Hvor man oplever et forbedret greb når du kører på sne, hvis rillen er har denne lidt sjove zig-zag form. 

Det forbedrede vejgreb giver dig så mere overskud når skal bremse og manøvrere på sne. Det betyder at du får kortere bremselængde og nok heller ikke føler bilen skrider helt så meget når du kører på sne. Samtidig gør det også at bilen sparer ressourcer da den jo ikke skal trække dine dæk rundt unødigt. 

Falken Eurowinter HS02 Pro vinterdæk - synergi

Et mønster design der skaber synergi!

Med det nye asymmetriske design, får du et dæk der skaber mere synergi. De to forskellige typer mønster du finder på dækket gør at det er bedre rustet til alt slags vintervejr. Såmed får du et dæk der ikke kun er designet til de dage der ligger sne. Det er faktisk også designet til at køre bedre på de dage hvor der er høj sol og tør vej. 

Vintervejr med slud og sne er altid den største udfordring. Men det er ikke altid det vejr vi har mest af i Danmark. Dermed kører du en stor del af dagen på en tør vej om vinteren. Det er noget der er lagt lidt mere vægt på her også. Den ene del af mønsteret giver dig bedre vejgreb i grimt vintervejr, men dens anden sørger for mere komfort og lavere forbrug på de dage hvor der er sol og tør vej. 

Denne del gør at dækket også får et mindre forbrug gennemsnitlig. Det betyder rent faktisk også at du kører mere komfortabelt og sikkert. Dækket er nemlig med sit dobbelte mønster bedre forberedt til alt slags vejr. 

Se vores udvalg af Falken HS02 Pro

Du kan se vores stadig voksende udvalg af Falken Eurowinter HS02 pro ved at trykke her. Det føres i størrelserne 17" - 20". Hvilket også afspejler at det typisk er til lidt større biler. 

 
Reklamer
artcars.dk
 
Alufælge mærker:
Alutec
ATS
Brock
CMS
GMP
Platin
Rial
Ronal
Speedline
Dæk mærker:
Bridgestone
Continental
Dunlop
Falken
Goodyear
Michelin
Pirelli
Sumitomo
Kundecenter:
Handelsbetingelser
Information og viden
Dæk Anbefaler
Dækberegner
Tracking og Ordrestatus
Retur og Reklamation
Betal med Viabill
Kontakt
Nyhedsbrev
Sitemaps
Modeller til Alufælge
Stålfælge oversigt
Sænkningssæt udvalg
Biloversigt

Modtag vores nyhedsbrev med Tips, Nyheder & Tilbud

Alutec Alufælge ATS Alufælge Brock Alufælge CMS alufælge GMP alufælge Platin alufælge Rial Alufælge Ronal Alufælge Speedline Corso Alufælge

 

webshop mærket   ArtCars på Youtube ArtCars på Instagram ArtCars på LinkedIN ArtCars på Facebook ArtCars på Tik Tok
© Copyright ArtCars.dk. Alle billeder og tekster på websitet er copyright beskyttet og al kopiering uden særlig tilladelse er forbudt. Kopiering og affotografering af websiden med salg for øje er forbudt iflg. ophavsretsloven § 1 og 2. Vedkommende der overtræder dette vil iflg. § 38 blive afkrævet vederlag og retsforfulgt. Powered by Intelitech Web.
betal med Dankort betal med MobilePay betal med VISA betal med Mastercard betal med Maestro betal med Viabill betal med Bankoverførsel betal med JCB